"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ "Η Τρικκαία Μέλισσα" " - Μελισσοκομικό βιβλιάριο: EL 44/543
---------------------------------------------------

Με αγάπη και σεβασμό για τη μέλισσα!

---------------------------------------------------


Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέο μελισσοκομικό blog

Ένα νέο μελισσοκομικό blog δημιουργήθηκε σήμερα από έναν άνθρωπο που ασχολείται με τη μελισσοκομία απ' τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, ακολουθώντας στο βουνό τον πατέρα του και διδασκόμενος απ' αυτόν τη μελισσοκομική τέχνη. Ο λόγος για τον Κώστα Θάνο, πρόεδρο τα τελευταία χρόνια του Μελισσοκομικού Συλλόγου Τρικάλων.

Τον Κώστα τον γνώρισα στα σχολικά μου χρόνια. Ήταν ο γυμναστής μου στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Παράλληλα, αποτέλεσε και τον προπονητή μου για αρκετά χρόνια σε τοπική ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων (η αγάπη του για το άθλημα ατελείωτη!). Αργότερα και μέχρι σήμερα παραμένει σταθερός φίλος. Μέχρι πριν μερικά χρόνια, όμως, αγνοούσα κάτι σημαντικό γι' αυτόν. Την απέραντη αγάπη του για τη μέλισσα και τη μελισσοκομία!!!

Το blog του που έχει τίτλο "Βιολογική Μελισσοκομία Τρικάλων" θα το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: melikoziaka.blogspot.com

Του εύχομαι, λοιπόν, καλές αναρτήσεις και να μεταδώσει σ' όλους μας λίγη απ' την πείρα και την αγάπη του προς τη μελισσοκομία!

2 σχόλια:

  1. Γιώργο καλοδεχούμενο το νέο μελισσομπλόκ και καλές αναρτήσεις να έχει!
    Σου εύχομαι καλές εορτές και να περάσεις μαζί με την οικογένεια σου όσο καλύτερα γίνεται αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά Χριστούγεννα και σε εσένα καθώς και στην οικογένειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή