"ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ "Η Τρικκαία Μέλισσα" " - Μελισσοκομικό βιβλιάριο: EL 44/543
---------------------------------------------------

Με αγάπη και σεβασμό για τη μέλισσα!

---------------------------------------------------


Τα προϊόντα μας

Προϊόντα που παράγουμε:



 
1. Μέλι Ανθέων

2. Βασιλικός Πολτός

3. Γύρη

4. Διάλυμα πρόπολης

5. Κεραλοιφές διάφορες
 
------------------------------
Για αγορά των προϊόντων επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6947609423 ή στο email: tomelissospito@gmail.com
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Κανόνες που ακολουθούμε για ένα άριστο, οικολογικό και ποιοτικό προϊόν:
1.      Το μέλι μας δεν επιβαρύνεται με χημικά κατάλοιπα φαρμάκων και αντιβιοτικών, μιας και καταπολεμούμε τις πιθανές ασθένειες  του μελισσιού μόνο με μεθόδους και υλικά που είναι εγκεκριμένα στη βιολογική μελισσοκομία
2.       Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένες  βιολογικές κηρήθρες, οι οποίες είναι απαλλαγμένες από χημικά, αντιβιοτικά κτλ..
3.      Το μέλι μας δεν θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παραγωγής του (άθερμο μέλι).
4.      Δεν αναμειγνύουμε ποτέ διαφορετικά είδη μελιού (χαρμάνια). Το μέλι μας είναι αυτό που παράγει η μέλισσα.
5.      Αποφεύγουμε την υπερβολική  χρησιμοποίηση καπνού στο μελιτοθάλαμο, για να μην αλλοιωθεί το άρωμά του, εφόσον το μέλι εύκολα απορροφά ξένες οσμές.
6.      Προβαίνουμε σε σχολαστική καθαριότητα  των συσκευών και σκευών συλλογής, επεξεργασίας και διατήρησης του μελιού και τοποθετούμε το μέλι μας μόνο σε βάζα κατάλληλα για τρόφιμα.
7.      Πραγματοποιούμε τον τρύγο του μελιού σε καθαρούς χώρους, μακριά από οσμές, σκόνες και χώματα.
8.      Σεβόμαστε το μελίσσι ως οργανισμό και δεν το «στρεσάρουμε» με συνεχείς μετακινήσεις και χρησιμοποίηση μεθόδων εντατικής εκμετάλλευσης.
9.      Στόχος μας είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.
10.  Τηρούμε πάντα τους βασικούς κανόνες της ορθής μελισσοκομικής πρακτικής για την παραγωγή ενός άριστου προϊόντος.